TRS Kardamom zelený celý - Elaichi 50 g
TRS Kardamom zelený celý - Elaichi 50 g

při nákupu nad 1 999 Kč

na vrácení zboží

přes Zásilkovnu

(po-pá 9-16h)
Popis: Kardamom je jedním z nejstarších a nejdražších koření orientální kuchyně. TRS Elachi (Green Cardamom Whole) jsou celá semena kardamomu, která se používají čerstvě nasekaná v malém množství v potravinách. Ve srovnání s černým kardamomem chutná zelený kardamom kořeněně a má svěží citrónovou chuť. Zelený kardamom se používá hlavně k přípravě masal a kari, k ochucení indické kořeněné rýže s hráškem a k ochucení dezertů. Použijte TRS Elachi (Green Cardamom Whole) také do kávy a k ochucení pečiva. Zelený kardamom je možná jedním z nejoblíbenějších koření, zvláště pokud se snažíte okamžitě zvednout chuť. Je to jedno z nejdražších koření na světě, vedle šafránu, takže víte, že tady máte co do činění s něčím úžasným. Překvapivě je to běžné koření, které se hojně používá v indických, středovýchodních a skandinávských zemích.
Skladování: Skladovat v chladu, suchu a chránit před světlem.
Země původu Indie.
Doprava pro jednotlivé produkty se může lišit podle váhy, rozměrů či jiných aspektů zboží. Pro tento produkt je dostupná doprava dle následující tabulky. Pokud však přidáte do košíku i další produkty, může se doprava následně lišit.
Zásilkovna | 49 Kč |
---|---|
Kurýrem nejvýhodněji | 79 Kč |
GLS | 99 Kč |
PPL | 99 Kč |
Nadrozměrná doprava | 349 Kč |
Zásilkovna | Doprava na Slovensko | 69 Kč |
GLS | Doprava na Slovensko | 109 Kč |
Nadrozměrná doprava | Doprava na Slovensko | 749 Kč |
Při nákupu nad 1 999 Kč DOPRAVA ZDARMA!
Pokud máte dotaz týkající se TRS Kardamom zelený celý - Elaichi 50 g, vyplňte následující formulář níže na stránce. Váš dotaz zodpovíme v nejbližším možném termínu, obvykle v nejbližší pracovní den. Odpověď Vám bude také zaslána na vyplněnou e-mailovou adresu.
Položit nový dotaz
Tato diskuze je určena především k výměně informací mezi zákazníky. K dotazům ohledně stavu objednávky, dostupnosti zboží, reklamací apod. prosím využijte kontaktní formulář.